פרויקט חניון תת קרקעי "קצה השדרה"

מיקום: תחילת השדרה, בין רחוב הרצל לרחוב התלמי
מתחת לכיכר פועל חניון ציבורי בעל 5 מפלסים בשטח כולל של כ-17,000 מ"ר עבור כ-390 מקומות חניה
כניסות ויציאות לפרויקט מתוכננות ברחובות הרצל ואחד העם
בנוסף קיים מקלט ציבורי רב תכליתי בשטח של כ-500 מ"ר
תל אביב יפו באמצעות אחוזת חוף – חניון תת קרקעי "קצה השדרה"
ניהול הפרוייקט: ניצן ענבר ניהול פרוייקטים
אדריכלות: י.גולדנברג מ.בוכמן – אדריכלים
קונסטרוקציה: י.דוד – מהנדסים
אדריכלות נוף: מוריה סקלי
ביצוע ותפעול: שפיר הנדסה ייזום תעשיות
 
פרטים נוספים: אחוזות החוף
 

 

המזרקה של נחום גוטמן במיקומה החדש

 

אלמנטי פסיפס ברחבת הכיכר

 

יולי 2013

 

אפריל 2013

 

 
ספטמבר 2012:
 
 

 

התדמות הבניה,

יוני 2012. מבט מכיוון רחוב הרצל
 

התקדמות הבניה, מרץ 2012

 

התקדמות העבודות – יולי 2011

 
יולי 2011
 
יולי 2011
 
ינואר 2011
צילום מכיוון רחוב יהושע התלמי

מיקום החניון והסביבה